Hyttemodell Holslåseter

(BRA 80 m²)

 

Solid hytte i stavlaft med praktisk planløsning som utnytter godt plassen. Fra inngangspartiet er det også dør til bod, som kan romme ski og annet utstyr. Entré med rikelig plass til garderobeskap. Baderom, separat wc og tre soverom. Kjøkken med skillevegg til stuen. Her er det plass til flere sittegrupper. De store vinduene i utsiktsretningen slipper lyset og naturen inn. Soverom og bad har mindre vinduer.

Pris stavlaft

Kr. 2.345.000,- med åstak over stue/kjøkken.

Pris stavbygg

Kr. 2.295.000,- med åstak over stue/kjøkken.

Om stavbygg og stavlaft

Stav er den eldste norske byggeteknikken i tre og strekker seg så langt tilbake i tid at det ikke lar seg gjøre å tidfeste. Teknikken har blitt holdt i hevd opp gjennom årtusene og de norske stavkirkene er de best bevarte eksemplene på avanserte stavkonstruksjoner.

Stavhyttene er stilrene og har et lettere uttrykk enn laftahytter. Hyttene våre i stav har langsgående sviller, kraftige stolper og takåser. Mellom stolpene og svillene er det stående planker.

Stavlaft-hyttene våre har håndlafta gavler samt takåser, stolper og sviller i grovt norsk tømmer i tillegg til stavkonstruksjon.

Med stav- eller stavlaft-hytte står du friere til å velge planløsning enn i ei hellafta hytte. Stavlaft-hyttene gir lun hyttestemning og sunt inneklima.
Skåbu Tradisjonsbygg har 20 års erfaring med stav og stavlaft. Vi bruker kun tømmer fra de beste områdene i Norge. Gjennom prosjektet Framtidsrettet Tradisjon har vi utviklet de gamle byggeteknikkene, slik at hyttene holder tritt med nye krav og ønsker i vår egen tid. Prosjektet ble støttet av Innovasjon Norge.

Hva er inkludert

Grunnmur og rørlegger-/elektrikerarbeid er inkludert.

Tomt, kommunal tilknytningsavgift, avfallshåndtering, byggestrøm og møbler er IKKE inkludert i prisen.

For oppføring utenfor Skåbu og Gålå tilkommer fraktkostnader og evnt. tillegg for byggesøknad og kjøring/kost/losji. Priser på grunnarbeid kan også variere ved oppføring utenfor Skåbu og Gålå.