Foto: Anne Mari Lo

Foto: Anne Mari Lo

Foto: Anne Mari Lo

Foto: Anne Mari Lo

Foto: Anne Mari Lo

Foto: Anne Mari Lo

Hyttemodell Gråhø

(BRA 84 m²)

 

Denne stavlaft-hytta ligner modell Skardfjell, men er noe mindre. Dessuten har fellesrommene store vinduer fra gulv til tak, som gir deg følelsen av å være ute i naturen. Her ligger kjøkkenet, spise- og peisestuen i åpen løsning. Hytta har også TV-stue, 3 soverom, baderom, separat wc og entré. Bod/teknisk rom med egen inngang.

Pris stavlaft

Kr. 2.400.000,- med åstak over stue/kjøkken.

Pris stavbygg

Kr. 2.330.000,- med åstak over stue/kjøkken.

Om stavbygg og stavlaft

Stav er den eldste norske byggeteknikken i tre og strekker seg så langt tilbake i tid at det ikke lar seg gjøre å tidfeste. Teknikken har blitt holdt i hevd opp gjennom årtusene og de norske stavkirkene er de best bevarte eksemplene på avanserte stavkonstruksjoner.

Stavhyttene er stilrene og har et lettere uttrykk enn laftahytter. Hyttene våre i stav har langsgående sviller, kraftige stolper og takåser. Mellom stolpene og svillene er det stående planker.

Stavlaft-hyttene våre har håndlafta gavler samt takåser, stolper og sviller i grovt norsk tømmer i tillegg til stavkonstruksjon.

Med stav- eller stavlaft-hytte står du friere til å velge planløsning enn i ei hellafta hytte. Stavlaft-hyttene gir lun hyttestemning og sunt inneklima.
Skåbu Tradisjonsbygg har 20 års erfaring med stav og stavlaft. Vi bruker kun tømmer fra de beste områdene i Norge. Gjennom prosjektet Framtidsrettet Tradisjon har vi utviklet de gamle byggeteknikkene, slik at hyttene holder tritt med nye krav og ønsker i vår egen tid. Prosjektet ble støttet av Innovasjon Norge.

Hva er inkludert

Grunnmur og rørlegger-/elektrikerarbeid er inkludert.

Tomt, kommunal tilknytningsavgift, avfallshåndtering, byggestrøm og møbler er IKKE inkludert i prisen.

For oppføring utenfor Skåbu og Gålå tilkommer fraktkostnader og evnt. tillegg for byggesøknad og kjøring/kost/losji. Priser på grunnarbeid kan også variere ved oppføring utenfor Skåbu og Gålå.